Apartmani

Apartmani u Trogiru... "Espero"

E-mail: info@espero-apartments.com
TEL: +385(0)998794824

Dođite u više od 2800 godina stari povijesni grad Trogir!

Gdje? Dođite na prekrasno Jadransko more, u Dalmaciju, u Republiku Hrvatsku, u Trogir, na Čiovo kod ACI Marine! Adresa apartmana je: Put brodogradilista br.9 A! Čiovo, Trogir


Apartman Espero 1 APARTMAN Espero 1/1 **** Velika terasa sa pogledom na more!

Za tri (2+1) osobe! Pogled na more i na grad, u neposrednoj blizini Aci marine. Na raspolaganju jedan veliki bračni krevet i jedan kauč na razvlačenje, dio za sjedenje, terasa, flat-screen TV, satelitski kanali, klima-uređaj, podne pločice / mermerni pod, kupaonica, čajna kuhinja, frižider, aparat za kafu, električni čajnik, posuđe, toster... Na velikoj terasi sa pogledom na more možete provesti ugodne trenutke, ručati ili večerati. Povrsina je 452 stopa kvadratnih.(42m2). Apartman je smješten na I katu.


Apartman Espero 2 APARTMAN Espero 2/2 **** Velika terasa sa pogledom na more!

Za dvije osobe! Prekrasan pogled na more i na grad, u neposrednoj blizini Aci marine. Postoji mogućnost da se u apartmanu koristi i sofa kao ležaj za treću osobu. Na raspolaganju : veliki bračni krevet i jedna sofa, dio za sjedenje, terasa, flat-screen TV, satelitski kanali, klima-uređaj, podne pločice / mermerni pod, kupaonica, čajna kuhinja, frižider, mikrovalna, aparat za kafu, električni čajnik, posuđe, toster...Na velikoj terasi sa pogledom na more možete provesti ugodne trenutke, ručati ili večerati. Povrsina je 431 stopa kvadratnih.(40 m2). Apartman je smješten na II katu.


Apartman Espero 3 APARTMAN Espero 3/2 *** Mala terasa sa pogledom na more i grad!

Samo za dvije osobe. Na raspolaganju : veliki bračni krevet, flat-screen TV, satelitski kanali, klima-uređaj, podne pločice / mermerni pod, kupatilo, frižider, fen za kosu, električni čajnik, toster , aparat za kafu. Mali balkon za dvoje.Veličina sobe: 226 stopa kvadratnih (21m2). Soba je na II katu.


Apartmani su klimatizirani, imaju SAT/TV, komforno su opremljeni i gostima osiguravaju miran i kvalitetan odmor što vam garantiraju i četiri zvjezdice.