Još jedna ponuda za Vas! "Orebić"

Poluotok Pelješac - Orebić – Korčula

Orebić

Orebić - Apartmani

Orebić, mjesto na jugozapadnom dijelu poluotoka Pelješca u podnožju brda Sv. Ilija. Kolijevka pomorskih kapetana i mornara, čija se bogata tradicija čuva u Pomorskom muzeju.

Prepoznaćete Orebić po čistoj, netaknutoj prirodi, stoljetnim borovima i čempresima, maslinama, bademima, agavama, oleanderima, i cvijeću.

Prepoznaćete Orebić po dugim pješčanim plažama i brojnim uvalama s kristalno čistim morem.

Prepoznaćete Orebić po Franjevačkom samostanu (1470 g.) s vrijednim muzejom, odakle se pruža nezaboravan pogled na jedinstvene prirodne ljepote ovog kraja. Po pogledu na otok Korčulu i tvrđavu grada Korčule, koga zovu i mali Dubrovnik.

Prepoznaćete Orebić po restoranima, tavernama i kafićima sa vrhunskom uslugom, specijalitetima i čuvenim vinima kao Dingač, Postup i Pelješac.

Prepoznaćete Orebić po tradicionalnoj gostoljubivosti mještana, kao i sportskoj marini sa 200 vezova koja nudi sigurno okruženje za brodove i jahte.

Uživaćete u izletima na Korčulu i druge otoke, kao i u Dubrovnik.

Nudimo vam apartman/stan od 52m/2 na II spratu sa terasom i pogledom na more, na Korčulu i svetionik, u trećem redu kuća pored magistralnog puta, 5 minuta od rive i prekrasnih plaža. Nudimo vam nezaboravan odmor i oporavak u borovim šumama, pješčane plaže, mir i tišinu netaknute prirode Pelješca.

Cijena po upitu!

Orebić 2 Orebić 4 Orebić 3
Orebić Apartmani